Wandelen in Groningen
Het gerenoveerde Hotel Villa ‘de Theetuin’ ligt in het centrum van het mooie dorp Bellingwolde, vlakbij Winschoten. Dit kleinschalig, gezellige hotel biedt u rust en een huiselijke sfeer na een dag wandelen.

Gastvrijheid, service en kwaliteit in een ongedwongen, landelijke omgeving, dat is wat u kunt verwachten bij ons. Alle 9 hotelkamers zijn met de grootste zorg, sfeervol ingericht.

Wandelarrangement
Geniet van een heerlijke lunch of diner of kom voor onze voortreffelijke High tea. Op onze mooie locatie vlakbij de Duitse grens raakt u niet uitgekeken! Gaat u het Noaberpad wandelen, het pad loopt hier vlak langs. Maar er zijn nog meer prachtige wandel- en fietsroutes, bekijk onze aantrekkelijke wandel- en fietsarrangementen.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Kleinschalig hotel in Groningen, ervaar de huiselijke sfeer.
• Aantrekkelijke wandel- en fietsarrangementen.
• We hebben 9 unieke kamers. Kies de sfeer die bij u past.
• Alle faciliteiten zijn aanwezig. Gratis Wi-Fi en veilige fietsenstalling.
• Geniet van een romantische overnachting in een bosrijke omgeving.

Kamers met een eigen thema
Zoekt u een romantische kamer, dan is ‘La Vie en Rose’ of ‘La Dolce Vita’ misschien de stijl die u zoekt. Maar we hebben ook neutralere kamers, zoals ‘’Lucello’’. Elke kamer heeft een eigen stijl en is uitgerust met alle huidige moderne faciliteiten. Alle kamers zijn ruim opgezet en voorzien van eigen badkamer met douche, toilet, radio/wekker, flatscreen-televisie & Wi-Fi aansluitingen.

Voor vragen of reserveringen neem contact op. Telnr 0597-531 271. Of vul ons contactformulier in.