Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om te vergaderen of een goede plek voor uw zakelijke bespreking? In de bosrijke omgeving van Bellingwolde, nabij Winschoten in Groningen, vindt u een unieke vergaderlocatie.

Sfeervolle vergaderruimte
Hotel Villa ‘de Theetuin’ is door de mooie ligging in het rustige Groningse streekdorp een uitstekende vergaderlocatie en bovendien goed te bereiken met de auto. Onze vergaderzaal is geschikt voor 5 – 45 personen. Wilt u gebruik maken van bepaalde apparatuur, zoals beamer of projectiescherm? We huren het voor u.

Vergaderarrangementen
We hebben verschillende arrangementen, waarbij we alles verzorgen voor, tijdens en na uw vergadering. Van koffie en thee tot uitgebreid diner, en van lunch tot overnachtingen met ontbijt. U geeft aan hoeveel dagdelen u wilt vergaderen en van welke faciliteiten u gebruik wilt maken.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Kleinschalig hotel in Oost-Groningen, ervaar de huiselijke sfeer.
• Alle (vergader)faciliteiten zijn aanwezig.
• We hebben 9 unieke hotelkamers.
• Geniet van een prachtige bosrijke omgeving.
• Gratis Wi-Fi, onbeperkt koffie, thee en ijswater.

Sfeervolle hotelkamers
Wilt u na uw vergadering gebruik maken van ons restaurant voor een 4-gangendiner, uitgebreide lunch of wilt u blijven overnachten? Geen probleem, we hebben 9 unieke kamers voor een ontspannen afsluiting van uw vergaderdag. Alle kamers zijn ruim opgezet en voorzien van eigen badkamer met douche, toilet, radio/wekker, flatscreen-televisie & Wi-Fi aansluitingen.

Voor vragen of reserveringen neem contact op. Telnr 0597-531 271. Of vul ons contactformulier in.