Tussen de bomen
Wilt u in een rustige omgeving lunchen met collega’s, familie of vrienden? Reserveer dan een plekje in ons sfeervolle restaurant en geniet van de fijnste gerechten. Het team van Hotel Villa ‘de Theetuin’ verwerkt uw (dieet)wensen, zodat u zorgeloos geniet!

Hotel Villa ‘de Theetuin’ is gevestigd in een historisch monumentaal pand in het mooie streekdorp Bellingwolde, vlakbij Winschoten. Geniet hier samen van ons heerlijke eten en van de huiselijke sfeer. Het hotel ligt in een bosrijke, landelijke omgeving. Maak een lekkere boswandeling of pak de fiets en geniet volop van de prachtige tuin en de rustige omgeving.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Geniet van smaakvol eten in een huiselijke sfeer.
• Huisgemaakte lunchgerechten.
• Sfeervol Gronings dorp bij Winschoten in bosrijke omgeving.
• Ervaar de huiselijke sfeer, honden zijn welkom.
• Gratis Wi-Fi.

Diner en lunch Groningen
7 dagen per week kunt u van 12.00 tot 16.00 uur terecht in ons restaurant voor een à la carte lunch of brunch. Een goed belegd broodje, een heerlijke uitsmijter of gerecht van onze dinerkaart. Gaat uw voorkeur uit naar een lunchbuffet? Voor groepen vanaf 15 personen stellen wij graag een buffet op maat samen. Reserveren is noodzakelijk.

Naast lunch bent u van harte welkom in ons restaurant voor een heerlijk diner. De kaart bestaat uit koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten en overheerlijke desserts. Of u nu zakelijk van alles te bespreken hebt of romantisch met uw partner wilt dineren, we zorgen voor de juiste sfeer

Voor vragen of reserveringen neem contact op. Telnr 0597-531 271. Of vul ons contactformulier in.