Hotel honden toegelaten

Zoekt u een hotel, maar heeft u een hond of ander huisdier? Geen probleem, want in ons hotel worden honden toegelaten. Het gerenoveerde Hotel Villa ‘de Theetuin’ ligt in het centrum van het mooie dorp Bellingwolde, in Oost Groningen. Dit kleinschalig, gezellige hotel biedt u rust en een huiselijke sfeer in een bosrijke omgeving

Na een lange wandeling door de omgeving van ons hotel even lekker wat eten en drinken? Dat kan in ons restaurant. In ons hondvriendelijke hotel zijn honden meer dan welkom en dat geldt natuurlijk ook voor ons restaurant. Geef vooraf wel aan dat uw hond meekomt, zodat we u een speciaal hondvriendelijk uitgeruste kamer kunnen toebedelen.

Onze hotelkamers
Zoekt u een kamer op de begane grond voor uw hond? Ons hotel staat honden toe. Wij hebben 9 kamers in totaal, waarvan 3 op de begane grond. Elke kamer heeft een eigen stijl en is uitgerust met alle huidige moderne faciliteiten. Alle kamers zijn ruim opgezet en voorzien van eigen badkamer met douche, toilet, radio/wekker, flatscreen-televisie & Wi-Fi aansluitingen.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Honden toegelaten. Een waterbak staat klaar.
• Kleinschalig hotel in Groningen, ervaar de huiselijke sfeer.
• Aantrekkelijke wandel- en fietsarrangementen.
• We hebben 9 unieke kamers. Kies de sfeer die bij u past.
• Alle faciliteiten zijn aanwezig. Gratis Wi-Fi en veilige fietsenstalling.
• Vlakbij Noaberpad-wandelroute.
Gastvrijheid, service en kwaliteit in een ongedwongen, landelijke omgeving, dat is wat u kunt verwachten bij ons. Alle 9 hotelkamers zijn met de grootste zorg, sfeervol ingericht.
Voor vragen of reserveringen neem contact op. Telnr 0597-531 271. Of vul ons contactformulier in.