Romantisch overnachten
Het gerenoveerde Hotel Villa ‘de Theetuin’ ligt nabij Winschoten en de Duitse grens. Dit kleinschalige, gezellige hotel in een bosrijke omgeving biedt u rust, romantiek en een huiselijke sfeer.

Zoekt u een romantisch hotel in Groningen? Alle 9 hotelkamers zijn stuk voor stuk, met de grootste zorg, sfeervol ingericht. Geen standaardkamer, maar unieke themakamers met een persoonlijke touch. Van Arabische en Chinese invloeden tot folkloristische thema’s en Parijse sferen. Voor ieder wat wils.

Kamers met een eigen thema
Wilt u zich wanen in Parijs of genieten van ‘La Dolce Vita’ of op een tweepersoons hemelbed slapen? Elke kamer heeft een eigen stijl en is uitgerust met alle huidige moderne faciliteiten. Alle kamers zijn ruim opgezet en voorzien van eigen badkamer met douche, toilet, radio/wekker, flatscreen-televisie & Wi-Fi aansluitingen.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Kleinschalig hotel in Groningen, ervaar de huiselijke sfeer.
• Geniet van een romantische overnachting in een bosrijke omgeving.
• We hebben 9 unieke kamers. Kies de sfeer die bij u past.
• Alle faciliteiten zijn aanwezig. Gratis Wi-Fi en veilige fietsenstalling.
• Honden zijn welkom!

Slapen bij het bos
Op onze mooie locatie vlakbij Winschoten en de Duitse grens raakt u niet uitgekeken! Er zijn verschillende prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving. Wilt u er echt even uit? Hotel Villa ‘de Theetuin’ biedt u rust en romantiek en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor vragen of reserveringen neem contact op. Telnr 0597-531 271. Of vul ons contactformulier in.