High tea voor groepen
Wilt u in de buurt van Winschoten met vriendinnen, collega’s of familie genieten van een heerlijke High tea? Hotel Villa ‘de Theetuin’ heeft in Groningen een reputatie hoog te houden. Hoe kan het ook anders met zo’n naam. Dagelijks kunt u genieten van diverse soorten huisgemaakte taart, sandwiches, muffins, scones met jam & clotted cream en natuurlijk van de heerlijke thee.

Bosrijke omgeving
Of u nu voor een feestelijke gelegenheid, familiereünie, verjaardag of personeelsuitje een geschikte locatie of activiteit zoekt, een High tea bij Hotel Villa ‘de Theetuin’ is een gegarandeerde hit. Geniet van de lekkernijen, geserveerd op een etagère, in een sfeervolle, huiselijke sfeer.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Geniet van een bijzondere High tea in een bosrijke omgeving.
• Laat u met een groep vrienden, familie of collega’s verwennen.
• Kleinschalig hotel in Groningen, ervaar de huiselijke sfeer.
• Sfeervolle, persoonlijke ambiance.
• Betaalbaar: al voor € 24,95 per persoon.
Zoete en hartige heerlijkheden

U kunt kiezen voor de ‘’Classic’’ High tea, maar we serveren ook de ‘’Royal’’-variant met o.a. een glas Champenoise en heerlijke petitfours. De ‘’Classic’’ High Tea kost € 24,95 per persoon, de “Royal’’ High Tea is € 32,50 per persoon.

Door de prachtige ligging, midden in het bosrijke dorpje nabij Winschoten, is een High tea bij ons goed te combineren met een heerlijke wandeling. U bent van harte welkom in ons sfeervolle restaurant in Bellingwolde. Reserveren is wel noodzakelijk

Voor vragen of reserveringen neem contact op. Telnr 0597-531 271. Of vul ons contactformulier in.