Fietsen in Groningen
Hotel Villa ‘de Theetuin’ is gevestigd in een sfeervolle villa in het pittoreske Bellingwolde, nabij Winschoten. Het hotel ligt aan de hoofdweg van dit prachtige Groningse streekdorpje in een bosrijke omgeving.

Gaat u langs de grens van Oost-Groningen en Duitsland fietsen? De vele fietspaden en wandelroutes door de rustgevende natuur en over het platteland bieden u een fantastische fietservaring.

Noaberpad
Vanuit Hotel Villa ‘de Theetuin’ kijkt u uit op het dorp en de prachtige tuin, een ideale plek om te fietsen door de natuur en het Noaberpad op te gaan. Het Noaberpad voert u van de Dollard naar de Rijn: een route van 415 km rond de grens met Duitsland, door Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Kleinschalig hotel in Groningen, ervaar de huiselijke sfeer.
• Aantrekkelijke fiets- en wandelarrangementen.
• We hebben 9 sfeervolle kamers.
• Alle faciliteiten zijn aanwezig. Gratis Wi-Fi en veilige fietsenstalling.
• Geniet van een romantische overnachting in een bosrijke omgeving.

Sfeervolle hotelkamers
Wilt u lekker ontspannen na een dag fietsen in Oost-Groningen? We hebben 9 unieke hotelkamers voor een perfecte afsluiting van uw fietsdag. Standaard zijn alle kamers voorzien van eigen badkamer met douche, toilet, radio/wekker, flatscreen-televisie & Wi-Fi aansluitingen.

We hebben speciale fiets- en wandelarrangementen, inclusief welkomstdrankje, twee nachten verblijf met luxe ontbijt, 3-gangendiner, lunchpakketten, fietshuur en fietsstalling en dat voor 130 euro per persoon!

Voor vragen of reserveringen neem contact op. Telnr 0597-531 271. Of vul ons contactformulier in.