Hotel Villa ‘de Theetuin’ in het Groningse dorp Bellingwolde, vlakbij Winschoten biedt volop mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Het kleinschalige, sfeervolle hotel ligt op een rustige locatie in het prachtig streekdorp.

Romantische feestlocatie
Vermaak, lekker eten en genieten van de natuur gaan hier ideaal samen. Midden in deze bosrijke omgeving van Oost-Groningen ligt deze kleinschalige, gezellige feestlocatie. Dit romantische hotel is een ideale plek om een verjaardag te vieren, een reünie te houden of een familiefeest te geven. Ook in de winter kunt u uitstekend terecht voor uw feest.

U beschikt met uw groep over een eigen gezellige ruimte. Wilt u koffie en/of thee met een heerlijk huisgemaakte taart? Of past een borrel, High tea, uitgebreide lunch of dinerbuffet meer in het programma? Er is van alles mogelijk. We vertellen u graag alle mogelijkheden.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Geniet van een unieke feestlocatie in een bosrijke omgeving.
• Geen reserveringskosten, scherpe prijzen en duidelijkheid over de kosten.
• Betaalbaar, lekker eten en genieten van de natuur
• Kleinschalig hotel vlakbij Winschoten, ervaar de huiselijke sfeer.
• We hebben 9 themakamers. Kies de sfeer die bij u past.

Themakamers met karakter
Wilt u na uw feestelijke gelegenheid niet meer rijden, maar heerlijk ontspannen overnachten in een unieke kamer? We hebben in totaal 9 hotelkamers, elk met een eigen thema en unieke inrichting, dus kies de sfeer die bij u past. Bij ons geen saaie onpersoonlijke kamer, maar unieke themakamers.

Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met douche, toilet, radio/wekker, flatscreen-televisie & Wi-Fi aansluitingen.

Voor vragen of reserveringen neem contact op. Telnr 0597-531 271. Of vul ons contactformulier in.