Baby tea Groningen
Zoekt u een stijlvolle locatie voor een babyshower in Groningen? Wilt u een zwangere vriendin, collega of zus in het zonnetje zetten? Of wilt u als aanstaande moeder samen met uw vriendinnen heerlijk verwend worden in Hotel Villa ‘de Theetuin’? We hebben van onze High tea een speciale Baby tea gemaakt. Geniet van een heerlijke High tea in babysfeer.

Een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis en een babyshower is een leuke manier om daar bij stil te staan met familie of vrienden. Bij Hotel Villa ‘de Theetuin’ in Bellingwolde, nabij Winschoten, geniet u van de heerlijkste hapjes en drankjes helemaal in de sfeer die u aanspreekt.

Waarom Hotel Villa ‘de Theetuin’?
• Geniet van een bijzondere High tea in babysfeer.
• Huisgemaakte heerlijke gerechtjes.
• Betaalbaar: al voor € 24,50 per persoon voor een babyshower.
• Sfeervol Gronings dorp bij Winschoten in bosrijke omgeving.
• Ervaar de huiselijke sfeer, honden zijn welkom.

High tea in babysfeer
Alle ingrediënten voor een echte High tea zijn aanwezig, maar we geven er wel een draai aan. Zo hebben we bijvoorbeeld allerlei hartige en zoete lekkernijen in de vorm van een speen of kinderwagen, moorkopjes als babylolly’s en berentompouces.

Onze Baby tea is een feest van luxe mini sandwiches, muffins, taartjes en nog veel meer lekkers. We kleden de tafel sfeervol aan. Weet u al wat het wordt? Of wilt u het bij ons bekendmaken? We versieren de taartjes naar uw wens: babyblauw, babyroze, allebei of een andere pastelkleur.

Wilt u meer weten over onze babyshowers? Neem contact op 0597-531 271. Of vul onderstaand contactformulier in